Tarieven

Het tarief voor een vertaalopdracht is afhankelijk van volume en levertijd. De prijs wordt berekend op basis van het woordaantal van de brontekst. U kunt het woordaantal zelf nagaan in MS Word (linksonder op het scherm of anders via het Extra menu), maar let wel dat deze woordteller ook cijfers als woorden telt. Voor de factuur filter ik die eruit, evenals overlappingen en frequente herhalingen.

Basistarief vertaling € 0,15 per woord bij een levertijd van ca. 1500 woorden per dag. Korting op volume wordt als volgt berekend:

meer dan   5.000 woorden € 0,14 per woord
meer dan 10.000 woorden € 0,13 per woord
meer dan 15.000 woorden € 0,12 per woord

Voor grote opdrachten met een snellere levertijd kunnen afwijkende tarieven gelden.
Zie ook de opties hieronder.

Vast laag tarief € 0,12 per woord voor culturele & ideële instellingen en particuliere opdrachtgevers.

Tarief tekst editing € 45 per uur
Het aantal woorden per uur ligt tussen 1500 en 2500, afhankelijk van de tekst kwaliteit en complexiteit.

Minimum tarief per opdracht is € 25.

Opties
Beter Engels Vertaalbureau biedt ook de betere betalingsregeling! U kunt kiezen voor een factuur per opdracht of een factuur per maand. Voor de factuur per maand wordt het woordaantal van alle vertaalopdrachten van die maand bij elkaar opgeteld, waardoor u vanzelf in aanmerking kunt komen voor volume korting. Zo heeft u in feite een vaste vertaler tot uw dienst, wat u tegelijkertijd kosten bespaart!

Een andere optie is om op basis van intentie een raamovereenkomst te sluiten, voor minstens 10.000 woorden binnen een half jaar of 15.000 woorden binnen een heel jaar. In dat geval wordt per opdracht een vast laag tarief gerekend van 12 cent per woord.

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.